Baumit ColorDesigner
sl-SI

Z orodjem ColorDesigner lahko preizkusite več kot 800 barv.

Z orodjem Baumit ColorDesigner lahko preizkusite več kot 800 barv na vzorčnih stavbah. Izberite svojo najljubšo barvo in jo preizkusite na hiši po vaši izbiri. v točki menija Vrsta stavbe je na voljo več modelov hiš.

Na levi strani »ravni« najdete različne dele stavbe: odvisno od modela, od glavne fasade, strehe, oken in vrat . Lahko se osredotočite na podrobnosti in vsako posamezno komponento posebej pobarvate.

Izberite eno od teh komponent, npr. Glavna fasada. V spodnjem desnem kotu zaslona se prikaže tridelna barvna karta. Na 1. stopnji lahko vidite razpoložljive osnovne barve. Po izbiri osnovne barve lahko ta odtenek izpopolnite na stopnjah 2 in 3 barvne karte, dokler ne najdete svojega najljubšega odtenka. Nato bo glavna fasada vaše izbrane hiše prikazana v želeni barvi.

To lahko storite z vsemi drugimi deli stavbe, dokler ne najdete popolne barvne kombinacije. Posamezni deli stavbe se razlikujejo med vzorčnimi hišami, odvisno od zasnove stavbe.

Vam izbrana barva ni všeč? Ni problema! V barvni karti (1, 2 ali 3) kliknite drugo barvo in izbira barve se začne ponovno začne. Za več informacij Barva.

Prvotno fasado hiše lahko obnovite tudi s funkcijo Ponastavi v levem meniju.

Zaslon mora biti širok vsaj 1024 slikovnih pik.

Zaslon mora biti visok najmanj 620 slikovnih pik in širok 1024 slikovnih pik.