Baumit ColorDesigner
sl-SI

Preizkusite barve v različnih strukturah, od videza finega betona do tehnike zaribavanja.

Z orodjem ColorDesigner lahko preizkušate barve na različnih strukturah. V menijskem elementu Strukture so na voljo različne strukture, od videza finega betona do tehnike zaribavanja.

Na strani s pregledom , desno spodaj, boste videli ikono za vsako strukturo. S klikom na ikono se odpre predstavitveni video za vsako strukturo.

Kliknete na želeno strukturo. V spodnjem desnem kotu zaslona se prikaže tridelna barvna karta. Na 1. stopnji lahko vidite razpoložljive osnovne barve. Po izbiri osnovne barve lahko ta odtenek izpopolnite na stopnjah 2 in 3 barvne karte, dokler ne najdete svojega najljubšega odtenka. Izbrana struktura se prikaže v želeni barvi.

Na zaslonu lahko neposredno primerjate različne strukture v istih ali različnih barvah. Preprosto kliknite strukturo in jo obarvajte. Prej obarvana struktura ostane na zaslonu.

Ko v barvnem ventilatorju kliknete ikono povečevalnega stekla, se trenutno izbrana struktura prikaže na celotnem zaslonu. Tako lahko podrobneje preučite obarvano strukturo. S klikom na barvno območje se boste vrnili na stran s pregledom.

Vam izbrana barva ni všeč? Ni problema! V barvni karti (1, 2 ali 3) kliknite drugo barvo in izbira barve se začne ponovno začne. Za več informacij Barvna karta.

Zaslon mora biti širok vsaj 1024 slikovnih pik.

Zaslon mora biti visok najmanj 620 slikovnih pik in širok 1024 slikovnih pik.